Despre Farmasi

Succesul Farmasi

Farmasi este producător, retailer și companie internațională de vânzări directe pe segmentul de produse de înfrumusețare, de îngrijire personală, de îngrijire a locuinței și de wellness. Este una dintre companiile de vânzări directe cu cea mai rapidă creștere, având 3 milioane de Consultanți. Farmasi exportă produsele sale în peste 120 de țări și ajunge la 350 milioane de cumpărători.

Istoria scurta Farmasi

In 1923 s-a nascut Dr. C. tuna, fondatorul nostruIn 1941, acesta a absolvit facultatea de medicina Goethe din GermaniaIn 1950, dupa 9 ani de la absolvire, dr. Tuna a inceput sa lucreze la propriile formule. Abia in 2004 formulele sale au luat numele de Farmasi. Cel mai iubit brand. In 2009 Dr tuna si-a numit propria gama, produse anti-age si wellness, special concepute in laboratoarele noastre pentru a avea grija de tine si pielea ta.

Produsele Farmasi

În portofoliul Farmasi există o mare varietate de produse, de la cele de machiaj și parfumuri până la îngrijire personală și șervețele umede. De asemenea, deține brandurile Dr. C. Tuna cu produse cu efect curativ, Mr. Wipes cu detergenți și produse pentru gospodării și Nutriplus pentru wellness. Fiecare produs Farmasi este fabricat la cele mai înalte standarde și certificat de companii internaționale și laboratoare internaționale precum GMP, HALAL și ISO 9001.

De ce sa te inscrii in reteaua Farmasi?

Succesul Farmasi în vânzarea de tip retail a produselor cosmetice nu a încetinit ritmul de crește al companiei. Însă, în 2010, consiliul de administrație al Farmasi a decis să pătrundă în lumea companiilor de tip MLM (Multi Level Marketing). Actualul președinte al consiliului, Omer Hakan Tuna, privește această nouă strategie ca o schimbare în viețile oamenilor, oferindu-le posibilitatea de a obține câștiguri în bani. Astfel, cu Farmasi Multi Level Marketing, chiar și oamenii obișnuiți pot câștiga sume de bani la care nu ar fi avut acces altfel. Prima experiență de MLM a Farmasi a început în 2010 în Turcia.

Acum, Farmasi MLM există în 25 de țări, pentru a îndeplini visele Consultanți și pentru a le oferi posibilități de câștigurile în mod permanent.

 

Beneficii ca reprezentant Farmasi

Nu exista satisfactie mai mare! Socializezi si ai program flexibil: tu esti propriul tau sef!

  • produse de o calitate exceptionala
  • 30% reducere la produse
  • transportul este gratuit
  • plan de compensare
  • dezvoltare personala
  • libertate si flexibilitate

Doresti sa faci parte in echipa Farmasi?

Este simplu! click aici si inregistreaza-te

 

 

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus