Dr. C. Tuna – gama de ingrijire a pielii

Dr. C. Tuna este fondatorul acestei game, un absolvent al Facultatii de medicina Goethe din Germania, nascut in anul 1923. Dupa absolvirea facultatii, proaspatul absolvent a inceput sa creeze propriile formule chimice in anul 1950. Gama de produse Dr. C. Tuna din cadrul firmei Farmasi a fost lansata deabia in anul 2009.

Aceasta gama detine produse pentru mai multe tipuri de ten, in functie de cateva probleme specifice. Asadar, pentru tenul gras, gama ne recomanda produsele pe baza uleiului din arbore de ceai. Aceste produse sunt recomandate persoanelor care au porii blocati, cu o productie de sebum excesiva, indiferent de varsta. In compozitia produselor se mai afla si ulei de menta si argila si vor echilibra productia de sebum, lasand pielea mata si fina.

Urmatoarea categorie se numeste Age Reversist si este recomandata tuturor tipurilor de ten dar numai in cazul persoanelor peste 20 de ani. Cu ajutorul acestor produse ridurile profunde vor fi vizibil reduse avand efect de lifting. Ajuta la cresterea sintezei de colagen cu pana la 67%, lasand pielea mai fina si ferma chiar dupa prima aplicare. La baza acestor produse stau tehnologia cu micro-alge, tehnologia 3R skin, tehnologia pe baza de principii bioactive marine si extract de plancton.

Pentru toate tipurile de piele dar si pentru toate varstele sunt si produsele pe baza de Carbune Activ. Produsele sunt create special pentru curatarea si minimizarea porilor, lasand in urma folosirii lor pielea curata si purificata. Formula acestor produse are la baza carbunele activ dar si beneficul complex de apa de mare.

Pentru o piele lipsita de hidratare naturala, afectata de razele UV, Dr. C. Tuna sare in ajutor cu produsele Aloe Vera. Acestea sunt create pentru toate tipurile de ten si pentru toate varstele. Aceste produse imbunatatesc aspectul pielii, rejuvenand-o intr-un termen scurt. Dupa folosire, pielea va fi regenerata datorita formulei produselor pe baza de suc concentrat din Aloe Vera organic, extract din ulei de seminte de struguri, ulei de Shea, ulei de masline si Vitamina E

Înscrie-te acum

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus