Farmasi, cafea cu cicoare , o poti achizitiona la o reducere de 23%

Buna dimineata! Pofta mare la cafea ! 🥰
Cicoarea este o sursa bogata de fibre, care imbunatateste sanatatea digestiva. Datorita continutului ridicat de inulina din radacina de cicoare, sanatatea intestinala are, de asemenea, de beneficiat de pe urma consumului de cafea de cicoare.

Cicoarea imbunatateste tranzitul intestinal si combate constipatia.

Reduce nivelul de zahar din sange – tot datorita continutului de inulina, si nivelul de zahar din sange este redus de consumul de cicoare. Oamenii de stiinta au facut un studiu pe soareci diabetici pentru a demonstra efectele inulinei din cicoare asupra zaharului din sange. Administrandu-le zilnic acest tip de inulina soarecilor, timp de 8 saptamani, cercetatorii au descoperit ca inulina a stimulat metabolizarea carbohidratilor, reusind astfel sa reduca nivelul de zahar din sange.

Combate inflamatia – inflamatia este un sistem de aparare normal al organismului, declansat de sistemul imunitar atunci cand apare o problema. Insa inflamatia cronica poate crea probleme, contribuind la aparitia afectiunilor cardiace, a diabetului si chiar si a cancerului. Studiile facute pe animale au confirmat abilitatea cicoarei de a combate inflamatia.

Amelioreaza simptomele artritei – studiile au aratat ca radacina de cicoare are abilitatea de a ameliora simptomele artritei. Polifenolii din cicoare combat inflamatia cauzata de osteoartrita.

Stimuleaza productia de bila
Fortifica sistemul imunitar
Are proprietati antibacteriene si antifungice
Reduce ritmul cardiac si combate tahicardia
Benefica pentru ficat

Înscrie-te acum

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus